Lemon Pharma SeaVitamin, sol za kupanje 500g

9.09 

SEAVITAMIN® soli za kupanje iz Mrtvog mora:

  • 100% prirodno, bez kemikalija i industrijskih dodataka.
  • SEAVITAMIN® sol za kupanje iz Mrtvog mora vrlo je bogata mineralima i elementima u tragovima. Sadrži 26 esencijalnih minerala uključujući kalcij, kalij i magnezij.
  • Korištena tisućama godina zbog svog prirodnog bogatstva, SEAVITAMIN® sol za kupanje vrijedan je saveznik za revitalizirajuće kupke (balneoterapija).
  • SEAVITAMIN® sol za kupanje je izvrsna baza koja se može kombinirati s biljnim prahom ili eteričnim uljima za postizanje ciljanog učinka.
  • Umirujuću i pročišćavajuću sol za kupanje SEAVITAMIN® posebno cijeni reaktivna i atopična koža. Djeluje tonirajuće i jača sve tipove kože bez sjaja.
  • Sportaši će jako cijeniti njegov opuštajući učinak nakon intenzivnog napora ili tijekom opetovanih grčeva zahvaljujući magneziju sadržanom u soli za kupanje.

 

Sastojci: Maris Sal (soli Mrtvog mora)

Upute za primjenu: Za 1 do 2 primjene. Za potpunu kupku otopite soli za kupku u toploj vodi (temperatura približno 37°C). Preporučeno vrijeme kupanja: 15 do 20 minuta. Nakon nanošenja kožu isperite čistom vodom.

Napomene:  Samo za vanjsku upotrebu, na neozlijeđenoj koži. Izbjegavati kontakt s očima. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu. Ako imate povišenu tjelesnu temperaturu, slabost srca ili krvotoka, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom prije upotrebe. Promjena boje i grudanje karakteristike su kvalitete 100% prirodne soli za kupanje iz Mrtvog mora.

Sadržaj: 500g

9.09 

Dodaj u košaricu
Naruči odmah
REF: 800801 Kategorija: Oznaka: